Arbejdsopgaver

Hos Runge Olsen løser vi alle former for maleropgaver – både renoveringer og nyopførsler. Udendørs og indendørs. Lokalt i Nordsjælland og i Storkøbenhavn.

Gennem årene har vi opbygget en fast kundekreds af erhvervsvirksomheder, skoler, institutioner, offentlige ejendomme og boligselskaber.

Vi klarer også større maleropgaver for private, renoveringer af historiske bygninger og byggeprojekter i samarbejde med arkitekter og entreprenører.

Vi værner om fagligheden i vores arbejde og leverer altid kvalitetsløsninger. Derfor er vi naturligvis også omfattet af Danske Malermestres garantiordning.

Under ”Medarbejdere” kan du få mere at vide om vores ekspertiser. Hvis du ønsker indblik i, hvem vi arbejder for, kan du få adgang til vores referenceliste.

Specialer

Ud over at udføre traditionelle maleropgaver, har vi specialiseret os på følgende områder:

Historiske bygninger og byfornyelse

Gennem årene har vi haft en del ”historiske” opgaver, hvor vi arbejder med udvalgte materialer og teknikker for at bibeholde det oprindelige udtryk. Eksempelvis kan nævnes Sommerteateret i Helsingør, Borgmesterens kontor og Byrådssalen. Se mere under ”Cases”.

Renoveringer af flyttelejligheder

Vi har mange års erfaring med hurtig, effektiv og grundig renovering af lejligheder i boligselskaberne, så de næste beboere hurtigt kan flytte ind. Vi har kapacitet til at tage store volumener ind og indgår gerne faste aftaler.

Facadeisolering

Vi udfører effektiv isolering af facader med skalflex kvalitetsprodukter – helt frem til slutfinish. Læs mere om facadeisolering her.

Opgaver på eget værksted

Vi udfører større og mindre opgaver med løse enheder på vores 200 m2 store opvarmede værksted. Værkstedet ligger sammen med vores lager på Fabriksvej 16 A i Helsingør.

Energibesparende overfladebeskyttelse til dit hus

Hydroblock er en effektiv overfladebeskyttelse, der fungerer gennem ny teknologi med nanopartikler. Huse af mursten, beton og kalksten samt tage af betonsten kan med fordel behandles med hydroblock, der forhindrer indtrængning af fugt og vand. Et behandlet hus holder på varmen og bliver mere energieffektiv. Hydroblock er farveløst og males direkte på. Ved at behandle dit hus med Hydroblock fra Isopaint kan du reducere din varmeregning med op til 30% afhængig af materialet.

Se filmen om Hydroblock her.

Få mere information om Hydroblock her.

http://runge-olsen.dk/uploads/images/lift/vaerksted_1.jpg