Cases

Her har vi samlet et udvalg af cases, så du få et indtryk af vores arbejde.

Udvendigt malerarbejde Ud fra vurdering af de udvendige overflader finder vi frem til den rette håndtering og et materialevalg, der sikrer en solid og slidstærk løsning, som fremstår fejlfri og professionel.

Indvendigt malerarbejde Det bedste resultat opnår vi gennem grundigt forarbejde. Afrensning, spartling, slibning, grundmaling før det afsluttende malerarbejde. Intet bliver overladt til tilfældigheder.

Historiske bygninger Vi har særlig ekspertise med malerarbejde på historiske bygninger, hvor vi arbejder med udvalgte materialer og teknikker for at bibeholde det oprindelige udtryk

Flyttelejligheder Vi leverer hurtig, effektiv og grundig renovering af lejligheder i boligselskaberne, så de næste beboere kan rykke ind. Vi har kapacitet til at tage store volumener ind og indgår gerne faste aftaler.

Kontor- og industribygninger Det kræver mandskab, intensiv indsats og ofte også special kompetencer at arbejde for travle virksomheder. Vi har gennem mange år arbejdet fast for mange store og små erhvervsvirksomheder. Kontakt os for referencer og nærmere præsentation