Ornament_gekko_top farve 3

Hvad siger vores kunder?

 • Høj faglig ekspertise

  Hos Runge Olsen gør vi alt for at vores kunder skal blive tilfredse med det udførte malerarbejde. Det lykkes heldigvis i overvejende grad. Her har vi samlet nogle af de tilbagemeldinger, vi har fået:

  ”Malerfirmaet Runge Olsen er en glimrende samarbejdspartner, der har en høj faglig ekspertise – og som leverer arbejde af høj kvalitet. I vores tilfælde var det et enfamiliehus, der skulle renoveres indvendig og udvendig. Jeg er meget tilfreds med servicemindede tilgang og med det samlede resultat.”
   
  Peter Høeg Hagen
  Arkitekt
 • Folkene var meget punktlige

  ”Da vores stue fik malet vægge, paneler og døre, lagde jeg mærke til, at arbejdet blev grundigt udført. Der blev spartlet godt, og malerarbejdet blev omhyggeligt udført. Folkene var meget punktlige, og de holdt pæn orden og rent hele tiden. Jeg er yderste tilfreds.”

  Per Godfredsen
  Tidligere byplanschef
 • Mageløst flot malet

  ”Jeg vil gerne sige mange tak for Christians fantastiske malerarbejde. Køkkenet og badeværelset er helt mageløst flot malet og en daglig glæde. Christian var rolig, venlig og ikke mindst utrolig arbejdsom.”

  Anne Wille
 • Flot arbejde

  ”Malerarbejdet har virkelig hjulpet på det hele. Vi synes, at det er flot arbejde.”

  Kim Utzon
 • Vi kan ubetinget anbefale Runge Olsen

  “Vi skulle have malet vort rækkehus, som vi netop havde overtaget. Vi fik malet vægge og lofter i det meste af huset, træværk i hele huset samt stuekarnap og hoveddør udvendig. Vi fandt Jacob Runge Olsen ved at se på hjemmesider med malere i Helsingør.  Vi var glade for, at Jacob meget hurtigt kom til stede, og efter at han havde talt med os og beset huset, kunne han, – efter en hurtig gang regning –  give tilbud på stedet, – og oven i købet et fornuftigt tilbud. Vi var lidt under tidspres mht. flytningen, og Jacob kunne starte hurtigt og love os arbejdet færdigt til ”deadline”. Det overholdt han mere end fint, – imponerende! Og kvaliteten: Super! Vi kan ubetinget anbefale Runge Olsen videre. Vores vurdering fra 1 til 10 er et brag af et 10-tal!”

  Jørgen Friis
 • Tak for ekspertisen og den grundige tilgang

  ”Vores hus er fra 1895 og kræver særlig håndværksmæssig omtanke – og det fik vi i høj grad, da Wolf fra Runge Olsen kom og lavede malerarbejde for os. Vi fik sat væv op og spartlet til perfektionisme – og malerarbejdet blev meget omhyggeligt udført. Især vores gamle entredør fra husets opførelse fik førsteklasses behandling med maling og lak og fremstår utrolig flot. Tak for ekspertisen og den grundige tilgang.” 

  Poul Mikkelsen
 • God kvalitet og solide løsninger

  ”Runge Olsen levede i høj grad op til vores forventninger om høj faglighed og professionalisme. God kvalitet og solide løsninger. Og god forståelse for opgaven. Kontakten til Jacob Runge Olsen var karakteriseret af god dialog både omkring tilbudsgivning og arbejdets forløb og afslutning. Maleren, der udførte opgaven var meget dygtig, effektiv og behagelig at have i huset over længere tid. Rettidig omhu kendetegner firmaet hele vejen igennem. Vi kan kun anbefale andre at benytte Jacob Runge Olsen. Tjek firmaets hjemmeside inden. Den er informativ og indbydende. En visuel fornøjelse ligesom firmaets brevpapir.” 

  Anni Andreassen Pedersen
 • Her var der tale om professionelle folk

  Vi har hele vejen igennem fået en utrolig god service – og har haft en god fornemmelse af, at her var der tale om professionelle folk. For det første tog de sig tid til at undersøge de specielle forhold omkring opgaven, fik forklaret os den valgte løsning, kom til de aftalte møder og blev færdige indenfor den aftalte tid. At der så desuden var pænt ryddet op på pladsen, når malerne gik hjem om eftermiddagen var yderligere et plus. Jeg kan kun anbefale Runge Olsen og vil helt klart bruge dem igen en anden gang”. 

  Marlene Bøtker
 • Det er til dags dato det bedste malerarbejde

  “Jeg vil blot give udtryk for min store glæde og tilfredshed over det arbejde, som Jasper har udført i vores entre. Det er til dags dato det bedste malerarbejde, der er blevet præsteret siden, at jeg flyttede ind som præst i Sthens sogn 1985.  Du må hilse Jasper og bringe denne ros videre.” 

  Kirsten Knutzen
  Sognepræst