Om os

Hos Runge Olsen løser vi alle former for maleropgaver – både renoveringer og nyopførsler. Udendørs og indendørs. Lokalt i Helsingør kommune, på Nordsjælland og i Storkøbenhavn.

Vi klarer også større maleropgaver for private, renoveringer af historiske bygninger og byggeprojekter i samarbejde med arkitekter og entreprenører.

Gennem årene har vi opbygget en fast kundekreds af erhvervsvirksomheder, skoler, institutioner, offentlige ejendomme og boligselskaber.

Vi holder til på Fabriksvej 16 A i Helsingør i vores 200 m2 store opvarmede værksted. Her har vi også vores lager.

Helt fra starten har fokus ligget på kvalitetsløsninger, og vi værner om fagligheden i vores arbejde. Derfor er vi naturligvis også omfattet af Danske Malermestres garantiordning.

Under ”Medarbejdere” kan du få mere at vide om vores ekspertiser. Hvis du ønsker indblik i, hvem vi arbejder for og med, kan se vores referenceliste.

mærker2

Vi maler miljørigtigt med god samvittighed

Hos Runge Olsen værner vi om miljøet og sikrer trivsel og sundhed ved at anvende svanemærket miljøvenlig maling. 

_s5a4414_web
_s5a8617provstebolig

Svanemærket maling for miljøet og din sundhed

Hos Runge Olsen vil vi gerne medvirke til at sikre en grøn fremtid. Derfor er vi gået over til at bruge svanemærket miljøvenlig maling, som tillige har bestået det svenske Astma-og Allergiförbunds skrappe tests.

Vores leverandør er det svenske firma Beckers, som var først på markedet til at få sine produkter svanemærket. Det betyder, at malingen opfylder høje kvalitetskrav – og at både fremstilling og brugen er klassificeret som miljøvenlig.

Svanemærket er en kvalitetssikring, der hverken går på kompromis med miljøet, den menneskelige sundhed eller jordens ressourcer.

 

Mindst mulig belastning af omgivelserne

Som din lokale maler er vi glade for at kunne sikre dig og din familie en miljørigtig og allergi-venlig maling, der sætter høje standarder – og som belaster omgivelserne mindst muligt.

De miljømærkede malinger er specielt velegnede til indendørs brug, fordi indholdet af farlige stoffer er minimeret. Således indeholder Beckers maling kun meget lave mængder af opløsningsmidler. Til stor gavn for alle mennesker og måske især dig, der har allergi eller astma. Miljørigtig og allergi-venlig maling er vejen frem mod et mere bæredygtigt samfund.

Læs mere her: http://www.beckers.dk/om-beckers/miljoe/miljoemaerkninger

Vi forventer, at al maling emballage fremadrettet bliver omfattet af EU’s kommende krav til producenterne om genbrugelige/genanvendelige materialer samt indsamling af brugt emballage. Vi følger udviklingen med stor interesse.

lejl_oesterbro_12

Specialer

  • Historiske bygninger og byfornyelse

    Gennem årene har vi haft en del ”historiske” opgaver, hvor vi arbejder med udvalgte materialer og teknikker for at bibeholde det oprindelige udtryk. Eksempelvis kan nævnes Sommerteateret i Helsingør, Borgmesterens kontor og Byrådssalen. Se cases

  • Renoveringer af flyttelejligheder

    Vi har mange års erfaring med hurtig, effektiv og grundig renovering af lejligheder i boligselskaberne, så de næste beboere hurtigt kan flytte ind. Vi har kapacitet til at tage store volumener ind og indgår gerne faste aftaler. Se cases

  • Opgaver på eget værksted

    Vi udfører større og mindre opgaver med løse enheder på vores rummelige værksted. Se cases